mundonaturaspa@gmail.com

massatges platja d'aro

MASSATGES AMB ÀNIMA

Podem fer-te val regal de qualsevol massatge

AQUESTS SON ELS NOSTRES MASSATGES TOP

Massatge terapèutic o descontracturant

50 minuts: 55€

80 minuts: 75€

Massatge Relaxant

50 minuts: 55€

80 minuts: 75€

Altres MASSATGES I RITUALS

Massatge Pedres Calentes

50 minuts: 55€

Reflexologia Podal

50 minuts: 55€

Massatge Bambú

50 minuts: 55€

Massatge d'Estiraments

50 minuts: 55€

Afegeix 25 minuts extra:

Qualsevol massatge 50 min + massatge cara 25 min: 75€​

Qualsevol massatge 50 min + massatge cranial 25 min: 75€

Qualsevol massatge 50 min + massatge peus 25 min: 75€

Qualsevol massatge 50 min + envolcall 20 min: 75€

Qualsevol massatge 50 min + exfoliació 20 min: 75€

FAQS

Els nostres massatges Top son el Descontracturant (terapèutic) i el Relaxant. T’aconsellem que comencis per un d’aquests 2, tot i que, molta gent el que ens demana és una mescla entre ells.

Jo canviaria l’ordre de la pregunta i diria “Qui no necessita fer-se un massatge?”. Degut al ritme de vida que portem, a l’estrès i a la poca consciencia del nostre cos TOTS estem absolutament contracturats (alguns més i altres menys). Fer-se un massatge de tant en tant hauria de ser part d’una rutina d’autocuidar-se com fer exercici o exposar-se al sol i no, com encara ho veiem avui dia, un caprici o un luxe.

Com sempre això dependrà de cada cas. Hi ha persones que venen cada setmana, altres cada 15 dies i alguns venen 1 cop al mes. Moltes vegades quan hi ha una contractura recomanem realitzar 2 o 3 sessions una mica seguides i després ja podríem parlar de fer un manteniment 1 cop al mes.

Les 2 coses son complementàries i moltes vegades recomanem que s’alternin. En el massatge treballem teixits tous (muscles, lligaments, tendons) i sobretot desfem contractures musculars, mentre que l’osteopata treballarà més profund desbloquejant possibles problemes en vèrtebres o articulacions.

Som varis els/les massatgistes treballant al nostre centre, només volem que sàpigues que tots tenim experiència mínim de 10 anys i això moltes vegades és el que marca la diferència.

La veritat és que les contraindicacions del massatge son poques: febre, problemes de pell i fractures òssies serien les principals.

Tenim paquets de 3 i de 6 sessions que tenen un descompte 15% i 25% respectivament. A més d’això fem PROMOCIONS puntuals que rebràs si t’apuntes al nostre Whatsapp o mail.

Tens algún dubte?

Contacta'ns

Emily Eek
Emily Eek
2024-03-12
Amazing massage! I am floating!! Monica is an excellent masseuse and fitted me in even though I was running late . Perfect pressure and the smell of the oils was amazing !! Highly recommend
Fede Satyam
Fede Satyam
2024-01-29
Hice 4 sesiones de hidroterapia de colon. El tratamiento ha sido muy eficaz para reducir los síntomas de rinitis que cada invierno se me presentan. Es realmente una limpieza profunda que da beneficios a 360 grados. He encontrado un trato muy agradable y atento. Volveré sin duda para hacer un mantenimiento. Muchas gracias!
Nelly Linaza
Nelly Linaza
2023-10-03
Très professionnelle, massage qui soulage et relaxant👍je reviendrais lors d'un prochain séjour à Platja 😉🌞
julie vanheuverzwijn
julie vanheuverzwijn
2023-07-26
Meilleur massage de ma vie! J'ai pris le massage de 90 minutes. La masseuse est une professionnelle très très compétente. Je reviendrai!
Vincenzo Rampulla
Vincenzo Rampulla
2023-05-01
This was a brilliant massage, friendly staff and incredibly relaxing. The pressure was as firm as asked for but not painfully so. My only regret was only booking 1hr, should have booked 90 mins!
Julia Marin
Julia Marin
2023-04-09
Fui a hacer unas sesiones de masaje, en concreto 3, me las ha echo Mónica, me encantó y me sentí mejor. Volvere
Inma Pons
Inma Pons
2022-10-04
Perfecto para estar relajado y salir mejor servicio muy bueno y buenas profesionales

Design by lameva.cat no copyright

×