mundonaturaspa@gmail.com

Ver nuestras ofertas i promocions

NOUS PEELINGS & CÒCTELS CONCENTRATS

Una nova gamma de peelings cosmètics CHEMICAL PEEL i còctels de mesoteràpia LAB SOLUTION d’última generació, que permeten obtenir resultats visibles en el mínim temps

Efectivitat provada sota supervisió mèdica després de 3 sessions de tractament.

ANTIEDAT

3 Opcions segons el teu cas:

1

ARRUGUES

EGF COMPLEX:

Fa les arrugues menys visibles i profundes. Amb àcid pirúvic, succínic, arginina i exfoliant enzimàtic. Rostre rejovenit globalment.

55€

2

FERMESA

LIQUID COLLAGEN COMPLEX:

Tornar la fermesa i elasticitat a la pell. Amb àcid pirúvic, succínic, arginina i exfoliant enzimàtic.

55€

3

fotoenvelliment

GLOW COMPLEX:

Combat fotoenvelliment i deshidratació. Amb àcid mandèlic, lactobiònic i niacinamida. Pell més revitalitzada i saludable

55€

PELLS GRASSES/ACNE

BALANCING COMPLEX

Redueix l’excés de greix, els grans, els comedons, la lluentor i la mida dels porus. Amb àcid azelaic, salicílic i shikímic.

55€

FAQS

Com a manteniment es recomana un mínim d’una neteja cada canvi d’estació, sempre i quan no hi tinguis una pell problemàtica.sempre solen contemplar: Alimentació, suplementació natural, exercici, pautes per millorar son, contacte amb la natura i reducció d’estrès.

Si tens un excés de greix, pell “apagada”, amb taques, flàccida o molt arrugada. En aquest casos hauries de realitzar algun tractament específic personalitzat.

Com diu la pròpia paraula “tractament”, per aconseguir un canvi profund i durador en la teva pell caldrien un mínim de 3 sessions acompanyades d’un seguiment a casa teva que et recomanarem.

Primer de tot et recomanem fer-te un peeling corporal i després assegurar-te d’hidratar-te la pell sovint. Els peelings es poden fer a casa però de tant en tant, caldria que et fessis un PEELING+ HIDRATACIÓ professional. Et recomanem que miris al nostres CORPORALS el que més s’ajusti a les teves necessitats.

 

A més dels tractaments FACIALS i CORPORALS, també realitzem Manicures, Pedicures i Depilacions amb cera.

 

×